Engelli

Heyet Raporu Nasıl Alınır? E-Devlet – Özel Hastane ve Engelli

Heyet Raporu Nasıl Alınır? Sosyal yardımlarda bulunan kamu kurumları; en az %40 engel oranına sahip olan ya da kronik hastalığı dolayısıyla çalışamayan kişilerden başvuruları sırasında heyet raporu yani sağlık kurulu raporu talep ediyor.

Aynı zamanda yeni bir işe başvuran kişilerden de başvurdukları işyeri; heyet raporu isteyebiliyor.

Yalnızca Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen tam teşekküllü bir hastaneden alınabilen heyet raporu; kişinin mevcut sağlık sorunlarına, şayet engel oranı varsa kişideki engel oranına dair bilgiler içeriyor.

Kısacası tam teşekküllü bir hastaneden alınması gereken, kişinin sağlık durumuna dair bilgiler içeren sağlık raporuna heyet raporu ismi veriliyor.

Bu yazımızda heyet raporu alması gereken kişiler için kısaca heyet raporu nasıl alınır? Heyet raporu hangi bölümden alınır? vb. konuyla ilgili olarak en çok merak edilen soruları yanıtlamaya ve sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Heyet Raporu Nedir?

Yeni bir işe başvuran ya da sosyal yardımlardan faydalanmak isteyen kişilerin sağlık durumlarına, engel oranlarına, hastalıklarına dair detaylı bilgi içeren rapora heyet raporu deniliyor.

Heyet raporu sadece Sağlık Kurulu tarafından yetkilendirilmiş olan tam teşekküllü hastanelerden alınabiliyor.

Kişilerin heyet raporu alabilmeleri için başvuruları sırasında birtakım belgeler teslim etmeleri gerekiyor.

Heyet raporu Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen devlet ve şehir hastanelerinden, üniversite hastanelerinden ya da SGK anlaşmalı özel hastanelerden alınabiliyor.

Heyet Raporu Nasıl Alınır?

Heyet raporu almak için yapmanız gerekenleri aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

  • Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş hastanede dilekçe doldurun

Heyet raporu almak için hastaneye gittiğinizde öncelikle sizden dilekçe doldurmanız talep ediliyor.

  • Diğer belgeleri de doldurun

Başvuru esnasında başvuru dilekçesinin yanı sıra birtakım belgeler doldurmanız da gerekli olabiliyor.

  • Muayenelere ve testlere katılın

Başvuru dilekçesini ve sizden talep edilen belgeleri doldurduğunuzda size muayene ve testlere katılmanız için randevu tarihi veriliyor.

Bu tarihte mutlaka hastanede olmanız gerekiyor.

  • Heyet raporu sonucunuzu almak için hastaneye gidin

Heyet raporları, genellikle 2-3iş günü içerisinde çıkarılıyor. Bu konuda hastanede yetkilileri, hangi gün raporunuzu alabileceğinize dair size bilgi veriyor.

Belirtilen tarihte hastaneye giderek, raporunuzu alabiliyorsunuz.

E-Devlet Heyet Raporu Nasıl Alınır?

Daha önce çıkardığınız heyet raporunu e-devlet üzerinden görüntüleyebilir isterseniz çıktı olarak alabilirsiniz. E-Devlet heyet raporu almak için;

  • E-Devlet hesabınıza giriş yapın.
  • Ana sayfadan yer alan e-Hizmetler kısmına girin. Ardından Sağlık hizmetlerinin yer aldığı sayfaya girin.
  • Buradan “Kişisel Sağlık Bilgi Formu” seçeneğini seçin.
  • Daha önce adınızı ait bir sağlık raporu yoksa, sağ üstte yer alan “Yeni Başvuru” seçeneğini seçin.
  • Açılan sayfada sizden istenen kişisel bilgileri girin.
  • Bilgileri doldurduktan sonra DEVAM ET tuşuna basın
  • Rapor başvurunuzu tammalanmıştır

Belli aralıklarla girip raporunuzun onaylanıp onaylanmadığını kontrol ediniz.

Heyet Raporu Alma Şartları 2024

Heyet raporu, birden fazla doktorun bir araya gelerek yaptığı değerlendirme sonucunda düzenlenen rapordur. Heyet raporu, genellikle aşağıdaki durumlarda talep edilir:

  • İş göremezlik ödeneği almak için
  • Engelli raporu almak için
  • Trafik kazası veya iş kazası nedeniyle tazminat almak için
  • Askerlik muayenesi için
  • Öğrenci bursu almak için
  • Pasaport almak için

Heyet raporu almak için gerekli şartlar, rapor talep edilen duruma göre değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak aşağıdaki şartlar aranır:

  • Rapor talep eden kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekir.
  • Rapor talep eden kişinin 18 yaşını doldurmuş olması gerekir.
  • Rapor talep eden kişinin tam teşekküllü bir hastanede muayene olması gerekir.

Heyet raporu almak için öncelikle bir hastanenin ilgili birimine başvurulur. Başvuru sırasında hastanın kimlik belgesi, rapor talep dilekçesi ve diğer gerekli belgeler teslim edilir. Hastane, hastayı muayene ettikten sonra gerekli gördüğü takdirde bir heyet raporu düzenler. Heyet raporu, hastanenin ilgili biriminde düzenlenir ve hastanenin antetli kağıdına yazılır. Heyet raporunda, hastanın muayene sonucu ve yapılan değerlendirmeler yer alır.

İş göremezlik ödeneği almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın iş göremezlik oranı da belirtilir. İş göremezlik oranı, %10 ve üzeri olan kişiler, iş göremezlik ödeneği alabilirler.

Engelli raporu almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın engellilik oranı da belirtilir. Engellilik oranı, %40 ve üzeri olan kişiler, engelli raporu alabilirler.

Trafik kazası veya iş kazası nedeniyle tazminat almak için heyet raporu talep edilirse, raporda kaza veya iş kazasının niteliği ve hastanın bu kazadan dolayı uğradığı zararlar belirtilir.

Askerlik muayenesi için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın askerliğe elverişli olup olmadığı belirtilir.

Öğrenci bursu almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın eğitim durumuna uygun bir burs alma şartlarını taşıyıp taşımadığı belirtilir.

Pasaport almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın pasaport almaya engel bir sağlık sorunu olup olmadığı belirtilir.

Heyet raporu, genellikle bir gün içinde düzenlenir. Ancak, hastanın durumunun daha detaylı değerlendirilmesi gerektiği durumlarda, rapor düzenlenmesi daha uzun sürebilir.

Heyet Raporu Başvurusu için Gerekli Belgeler

Heyet raporu almak için yani başvuru dilekçesi doldurmak için hastaneye gittiğinizde sizden talep edilen bazı belgeleri de yanınızda götürmeniz gerekiyor.

Bu belgeleri aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

  • 4 adet vesikalık fotoğraf
  • TC kimlik kartı aslı
  • TC nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Dilekçe

**Dilekçe, başvurunuz esnasında size veriliyor. Yani hastaneye giderken yanınızda 4 adet vesikalık fotoğrafınızı, TC kimlik kartınızı ve nüfus cüzdanı fotokopinizi götürmeniz gerekiyor.

Bazı hastaneler; dörtten daha fazla vesikalık fotoğraf talep edebiliyor.

Bu konuda bilgi edinmek adına başvuracağınız hastaneye danışabilirsiniz.

Heyet Raporu En Az Kaç Gün Olur

Heyet raporu, en az 1 gündür. Ancak, rapor talep edilen duruma göre bu süre daha da uzayabilir. Örneğin, iş göremezlik ödeneği almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın iş göremezlik oranı da belirtilir. İş göremezlik oranı, %10 ve üzeri olan kişiler, iş göremezlik ödeneği alabilirler. Bu durumda, heyet raporu en az 10 gün olacaktır.

Engelli raporu almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın engellilik oranı da belirtilir. Engellilik oranı, %40 ve üzeri olan kişiler, engelli raporu alabilirler. Bu durumda, heyet raporu en az 40 gün olacaktır.

Trafik kazası veya iş kazası nedeniyle tazminat almak için heyet raporu talep edilirse, raporda kaza veya iş kazasının niteliği ve hastanın bu kazadan dolayı uğradığı zararlar belirtilir. Bu durumda, heyet raporu süresince hastanın iş göremezlik durumu da dikkate alınacaktır.

Askerlik muayenesi için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın askerliğe elverişli olup olmadığı belirtilir. Bu durumda, heyet raporu süresince hastanın sağlık durumu dikkate alınacaktır.

Öğrenci bursu almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın eğitim durumuna uygun bir burs alma şartlarını taşıyıp taşımadığı belirtilir. Bu durumda, heyet raporu süresince hastanın eğitim durumu ve sağlık durumu dikkate alınacaktır.

Pasaport almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın pasaport almaya engel bir sağlık sorunu olup olmadığı belirtilir. Bu durumda, heyet raporu süresince hastanın sağlık durumu dikkate alınacaktır.

Sonuç olarak, heyet raporu en az 1 gündür. Ancak, rapor talep edilen duruma göre bu süre daha da uzayabilir.

Heyet Raporu Geçerlilik Süresi

Heyet raporunun geçerlilik süresi, rapor talep edilen duruma göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel olarak heyet raporlarının geçerlilik süresi 2 yıldır.

İş göremezlik ödeneği almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın iş göremezlik oranı da belirtilir. İş göremezlik oranı, %10 ve üzeri olan kişiler, iş göremezlik ödeneği alabilirler. Bu durumda, heyet raporunun geçerlilik süresi 1 yıldır.

Engelli raporu almak için heyet raporu talep edilirse, raporda hastanın engellilik oranı da belirtilir. Engellilik oranı, %40 ve üzeri olan kişiler, engelli raporu alabilirler. Bu durumda, heyet raporunun geçerlilik süresi 2 yıldır.

Heyet Raporu Kaç Günde Çıkar?

Heyet raporları, genelde 2-3 iş günü içerisinde çıkıyor. Ancak yoğunluk olması durumunda bu süre, daha da uzun olabiliyor.

Heyet Raporu Nerelerde Kullanılır?

Yeni bir işe başvuran kişilerden heyet raporu istendiğinden daha önce bahsetmiştik.

Aynı zamanda engelli aylığına, silikozis, SSPE ya da tüberküloz aylıklarına başvuracak kişilerden de heyet raporu isteniyor.

Heyet raporunun hangi alanlarda gerekli olduğunu ise aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

  • Silah ruhsatı başvurularında başvurulan kurum, başvuru sahiplerinden heyet raporu talep ediyor.
  • Yurtdışına çıkan kişilerden de birçok ülke, heyet raporu isteyebiliyor.
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı; evlat edinen kişilerden heyet raporu istiyor.
  • İş başvurularında da başvurulan kurum, kuruluş ya da işyeri heyet raporu talep ediyor.
  • Vasi tayinleri söz konusu olduğunda kişilerin heyet raporu teslim etmeleri gerekiyor.
  • Av tezkerelerinde yani avcılık yapmak isteyen kişilerden de bu rapor isteniyor.
  • Kamu kurumlarına sosyal yardım almak adına başvuran kronik hastalardan ve engelli bireylerden de başvurdukları kurum, heyet raporu istiyor.
  • Son olarak, huzurevine yerleşmek isteyen yaşlı bireylerden de bu rapor isteniyor.

Kısacası heyet raporu; yeni bir işe başvurma, evlat edinme, silah ruhsatı alma vb. birçok alanda gerekli olabiliyor.

Heyet Raporu Vermeye Yetkili Hastaneler

Heyet raporu her hastaneden alınamıyor. Rapor alınacak hastanenin mutlaka Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş tam teşekküllü bir hastane olması gerekiyor.

Heyet raporu alabileceğiniz hastaneleri aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

  • Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olan devlet hastaneleri ile şehir hastaneleri
  • Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş üniversite hastaneleri
  • Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş, SGK anlaşmalı özel hastaneler

**Kişilerin özel hastanelerden heyet raporu yani sağlık kurulu raporu alabilmeleri için başvuracakları hastanenin mutlaka SGK anlaşmalı olması gerekiyor.

Diğer özel hastanelerden alınan raporların herhangi bir geçerliliği bulunmuyor.

Heyet raporu veren güncel hastane listesi için Tam Teşekküllü Sağlık Raporu Veren Hastaneler (Devlet ve Özel) 2024 yazısını okuyabilirsiniz.

Heyet Raporu Sorgulama Ekranı

Heyet raporu çıkartmak için test ve muayenelere katılan kişiler, başvuru sonuçlarını E-Rapor portalı üzerinden kolaylıkla görüntüleyebiliyorlar.

Başvuru sahipleri, https://erapor.saglik.gov.tr/portal linki üzerinden heyet raporu sonuçlarına ulaşabiliyorlar.

E-devlet ile entegrasyonu bulunan sağlık kuruluşlarında test ve muayenelere katılanlar ise TC kimlik no ve e-devlet şifre bilgileri ile heyet raporu sonuçlarını kolaylıkla görüntüleyebiliyorlar.

Heyet Raporu Ücreti Ne Kadar?

Heyet raporu çıkartmak isteyen kişilerin bir miktar ücret ödemeleri gerekiyor.

Bu ücret, başvurulan hastaneye göre değişiklik gösterebiliyor.

Ortalama heyet raporu fiyatlarını ise aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

  • Devlet hastanelerinde 300-700 TL
  • Özel hastanelerde 2000-3000 TL
  • Üniversite hastanelerinde 2000-5000 TL

Heyet Raporu Kaç Doktor Tarafından İmzalanır?

Heyet raporunda mutlaka hastane başhekiminin ve başhekim yardımcısının imzalarının bulunması gerekiyor.

Başhekimin bulunmadığı yerlerde yetki, başhekim yardımcısına geçiyor.

Aynı zamanda en az 3 uzman hekimin bu raporu imzalaması gerekiyor.

Aksi halde alınan heyet raporlarının herhangi bir geçerlilikleri bulunmuyor.

Bazı hastanelerde heyette 6-7 doktor bulunurken, bazı hastanelerde ise sağlık kurulu raporu 3-4 adet uzman doktordan oluşuyor.

Heyet Raporu Almak İçin Tedavi Olunan Bölümler

Heyet raporu almak isteyenlerin birden çok doktora muayene olmaları gerekiyor.

Muayene sonrası doktorlar tarafından hazırlanan raporlar, heyet raporu yani sağlık kurulu raporu adı altında tek bir rapora dönüştürülüyor.

Heyet raporuna başvuran kişilerin tedavi ve muayene olmaları gereken bölümleri aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

  • Genel cerrahi bölümü
  • İç hastalıkları bölümü
  • Göz bölümü
  • Kulak, burun, boğaz bölümü
  • Nöroloji bölümü
  • Ruh sağlığı bölümü

Tedavi ve muayene olunması gereken bölümler, bazı hastanelerde artış gösterebiliyor.

Bazı hastanelerde ise kişiler, daha az bölümlerde muayene olabiliyorlar.

Heyet Raporu Almak için Girilen Testler

Heyet raporu yani sağlık kurulu raporu almak isteyenlerin girmeleri gereken testleri ise aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

  • İşitme testi
  • Solunum fonksiyon testi
  • İdrar tahlilleri
  • Portör testi
  • Kan testleri: biyokimya tahlilleri, hepatit tahlilleri, hemotolojik tahliller

Heyet Raporu Geçerlilik Süresi 2024

Heyet raporlarının geçerlilik süresi, hastanın durumuna ve mevcut hastalıklarına göre değişiklik gösterebiliyor.

Sağlık kurulu raporları, 6 ay, 1 yıl gibi farklı süreler için geçerli olabiliyor.

Raporların geçerlilik süreleri, raporlarda belirtiliyor.

Bazı raporlar ise geçici süreyle veriliyorlar.

Geçici verilen raporlarda da bir sonraki muayene tarihi raporda belirtiliyor.

Heyet Raporu Sorgulama

Engelli heyet raporları, e-devlet platformu üzerinden görüntülenebiliyor.

Engelli heyet raporu görüntüleme işlemi, https://www.turkiye.gov.tr/saglik-e-imzali-eriskinler-icin-engellilik-saglik-kurulu-raporlari-sorgulama linki üzerinden yapılıyor.

Bazı hastanelerin e-devlet entegrasyonu bulunuyor. Yani kişilerin heyet raporlarını e-devlet üzerinden görüntüleyebilmeleri için rapor aldıkları hastanenin mutlaka e-devlet entegrasyonunun bulunması gerekiyor.

Heyet raporu sorgulama işlemi, daha önce de bahsettiğimiz gibi E-Rapor sitesinden de yapılabiliyor.

Heyet Raporu Nereden Alınır?

Daha önce de bahsettiğimiz gibi heyet raporları, yalnızca Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş tam teşekküllü hastanelerden alınabiliyor.

Yani Sağlık Bakanlığınca yetkilendirilmiş olan devlet hastanelerinden, özel hastanelerden ve üniversite hastanelerinden alınabiliyor.

Heyet Raporu Hangi Bölümden Alınır?

Heyet raporu almak isteyenlerin birden çok bölüme görünmeleri gerekiyor.

Hastanelerde genellikle hastalar, 6 bölüme muayene olarak, heyet raporu alabiliyorlar.

Ancak bölüm sayısı, hastaneden hastaneye değişebiliyor.

Yani heyet raporu, birden çok bölüme muayene olunduktan sonra alınabiliyor.

Bu bölümleri aşağıdaki şekilde sıralayabiliriz:

  • Genel cerrahi bölümü
  • İç hastalıkları bölümü
  • Göz bölümü
  • Kulak, burun, boğaz bölümü
  • Nöroloji bölümü
  • Ruh sağlığı bölümü

E-Devletten Heyet Raporu Nasıl Alınır?

E-devlet üzerinden heyet raporlarına başvurulamıyor. Yani e-devlet üzerinden randevu alınamıyor.

Randevu, yalnızca hastanelere gidilerek, alınabiliyor.

Ancak engelli bireyler, heyet raporu sorgulama işlemlerini e-devlet üzerinden yapabiliyorlar.

Yani sağlık kurulu rapor sonuçlarını e-devlet üzerinden görüntüleyebiliyorlar.

Parayla Heyet Raporu Veren Hastaneler

Heyet raporu veren devlet hastanelerinden, özel üniversitelerden ya da üniversite hastanelerinden rapor almak isteyenlerin bir miktar ücret ödemeleri gerekiyor.

Yani Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olan tüm tam teşekküllü hastaneler; parayla heyet raporu veriyor.

Heyet raporu ücretsiz bir şekilde alınamıyor.

İstanbul’da Heyet Raporu Veren Hastaneler

  • Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi,
  • Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
  • Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Devlet Hastanesi
  • Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Pendik Devlet Hastanesi
  • Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi
  • Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Silivri Prof.Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet HastanesiOkmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Bayrampaşa Devlet Hastanesi
  • Bakırköy Prof.Dr.Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi
  • İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
  • Arnavutköy Devlet Hastanesi
  • Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Eyüp Devlet Hastanesi
  • Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
  • Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Kasımpaşa Asker Hastanesi
  • Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı
  • Gümüşsuyu Asker Hastanesi
  • Büyükçekmece Devlet Hastanesi
  • S. Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Beykoz Devlet Hastanesi
  • -Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi
  • Sarıyer İstinye Devlet Hastanesi
  • Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Dr.N.Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Üsküdar Devlet Hastanesi
  • Bezm-i Alem Vakıf üniversitesi Tıp fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi
  • Tuzla Devlet hastanesi
  • Şile Devlet Hastanesi
  • Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Başakşehir Devlet Hastanesi
  • Kağıthane Devlet Hastanesi
  • Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Kasımpaşa Asker Hastanesi
  • Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı
  • Gümüşsuyu Asker Hastanesi

İzmir’de Heyet Raporu Veren Hastaneler

  • Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Karşıyaka Devlet Hastanesi
  • Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
  • Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
  • Güzelyalı Asker Hastanesi
  • İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İzmir Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi
  • İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi
  • Ödemiş Devlet Hastanesi
  • Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İzmir Bayındır Devlet Hastanesi
  • İzmir Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi
  • İzmir Foça Devlet Hastanesi
  • İzmir Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi
  • İzmir Menemen Devlet Hastanesi
  • Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İzmir Urla Devlet Hastanesi
  • Aliağa Devlet Hastanesi
  • İzmir Asker Hastanesi
  • İzmir Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi
  • İzmir Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi
  • İzmir Tire Dr. Ertuğrul Aker Devlet Hastanesi
  • İzmir Torbalı M. Enver Şenerdem Devlet Hastanesi

Ankara’da Heyet Raporu Veren Hastaneler

Ankara’da heyet raporu almak için başvurabileceğiniz hastaneleri aşağıdaki şekilde sıralayabiliriz:

  • Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • S.Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi
  • Etimesgut Asker Hastanesi
  • Beytepe Asker Hastanesi
  • Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi
  • Etimesgut Prof.Dr. Celal Ertuğ Devlet Hastanesi
  • Beypazarı Devlet hastanesi
  • Yenimahalle Devlet Hastanesi
  • Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi
  • Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
  • Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Rıdvan Ege Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi
  • Ulus Devlet Hastanesi
  • Elmadağ Dr.Hulusi Alataş Devlet Hastanesi
  • Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi
  • Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi
  • Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
  • Başkent Üniversitesi Ayaş Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
  • Kızılcahamam Devlet Hastanesi
  • Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina ve Dikimevi Hastanesi
  • Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
  • Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı Eğitim Hastanesi
  • Ankara Asker Hastanesi

Bu yazımızda kısaca heyet raporu nasıl alınır? Heyet raporu geçerlilik süresi ne kadar? vb. konuya dair merak edilenleri aydınlatmaya çalıştık.

Sizler de konuyla ilgili her türlü soru ve görüşlerinizi yazımızın yorum kısmına yazabilir, önerilerinizi değerli okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu